Restaurant
Over ons Restaurant
In het hart van Volendam op de Dijk aan de haven, ligt Restaurant van den Hogen.
Dorpsgenoten en gasten van over de gehele wereld komen dagelijks bij ons genieten van fijne vis- of vleesgerechten.
Ook met de Volendamse specialiteiten is onze keuken bekend, zoals de befaamde Stoofaal.
Zoal werken wij ook met seizoensgebonden producten zoals asperge gerechten en wild gerechten.
Met een prachtig panorama op het IJsselmeer is het heerlijk tafelen bij Restaurant van den Hogen.
Superieure producten, betoverende smaken, gepassioneerd bereid en stijlvol gepresenteerd.
De sfeer en het gastheerschap completeren uw lunch en diner tot een bijzondere beleving.
En vergeet niet onze beroemde Irish Coffee, aan de tafel bereid op de klassieke manier met hand geslagen room.
Die moet u toch zeker geprobeerd hebben!
De geschiedenis van Restaurant van den Hogen
Restaurant van den Hogen is een echt familiebedrijf.
Ruim een eeuw geleden begonnen als café onder de bezielende leiding van Paulus van den Hogen.
Vandaag de dag wordt het bedrijf aangestuurd door de derde generatie van den Hogen en is het opnieuw een Paulus die de familiefilosofie voortzet.