Menu B
Amuse a la Maison
Voorgerecht Keuze uit:
Fijne gerookte IJsselmeerpaling
Rundercarpaccio met oude kaas, rucola en pesto mayonaise
Combinatie van gerookte IJsselmeerpaling, gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes
Soep van gamba's, rivierkreeftjes en chili olie
Gebonden tomatensoep
Reepjes ossenhaas met champignons, uitjes en paprika
In kruidenboter gebakken gepelde gamba’s met taugé en prei
Geserveerd met stokbrood en boter
Hoofdgerecht Keuze uit:
Gebakken Zeetong “Volendam” (supplement € 7,00)
Gestoofde kabeljauwhaas filet met gegrilde coquilles in een pittige mosterdsaus
Varkenshaasmedaillons met gebakken uitjes en spek
Gegrilde ossenhaasmedaillons met kerriesaus en grote garnalen
Tournedos “Stroganoff”
Geserveerd met gebakken aardappels, frites, mayo, salade en groenten
Dessert Keuze uit:
Dame blanche
Cheesecake van den Hogen
Coupe Vanille
€ 59,50