Menu B

 Amuse a la Maison

Voorgerecht Keuze uit:

Fijne gerookte IJsselmeerpaling

Rundercarpaccio met oude kaas, rucola en pesto mayonaise

Combinatie van gerookte IJsselmeerpaling, gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes

Royaal gevulde Volendammer vissoep

Gebonden tomatensoep

Reepjes ossenhaas met champignons, uitjes en paprika

In kruidenboter gebakken gepelde gamba’s met taugé en prei

Geserveerd met stokbrood en boter

Hoofdgerecht Keuze uit:

Gebakken Zeetong “Volendam” (+ € 6,00 supplement)

Zacht gestoofde kabeljauwfilet met moestuin kruiden saus en rivier kreeftjes

Biologische kalfsoester met gebakken uitjes en spek

Gegrilde ossenhaasmedaillons met kerriesaus en grote garnalen

Tournedos “Stroganoff” 

Geserveerd met gebakken aardappels, frites, mayo en groenten

Dessert Keuze uit:

Dame blanche

Creme brûlée vanille

Coupe Vanille

€ 48,50